Auto wrappen is ideaal voor een unieke uitstraling of om je branding door te voeren

Ben je het zat om elke dag naar die saaie, onopvallende kleur van je auto te kijken en snak je naar een frisse, nieuwe look? Of je nu de branding van je bedrijf op een originele manier wil doorvoeren of je eigen auto een unieke look wil geven. Auto wrappen is dé oplossing. Het is voordeliger dan een volledige spuitbeurt en als je iets ander wil, dan kan het gemakkelijk worden verwijderd.

Jouw auto laten wrappen?

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het wrappen van één of meerdere voertuigen? Wij zijn DENQ’R. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken, ontwerpen en plaatsen / aanbrengen van reclame uitingen. Wij zijn gevestigd in Barendrecht op 20 minuten rijden van Rotterdam en 50 minuten rijden van Amsterdam.

 

 

We kunnen je auto op locatie wrappen of bij ons in de werkplaats.

Wat kost een auto wrappen?

De kosten van auto wrappen kunnen variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type wrap, de grootte van je auto en de complexiteit van het ontwerp.

 

Als je je auto volledig van kleur wil laten veranderen (colorchange wrap) kunnen we je een indicatie van de kosten per voertuig geven. Voor de andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld commercial wrap, color change wrap, two tone wrap, full colour wrap of PPF wrap hebben we meer informatie nodig om een goede offerte op te kunnen maken, omdat dit maatwerk is. 


Hieronder vind je een overzicht van de vanafprijzen voor colorchange wrap (het volledig van kleur laten veranderen van het voertuig).

Voertuig:Kosten:
Kleine autoVanaf €1450
HatchbakVanaf €2250
SedamVanaf €2450
BedrijfsbusVanaf €2750
VrachtwagenVanaf €3500
WagenparkPrijs op aanvraag
  
  

Wat zijn de voordelen van auto wrappen?

Auto wrappen biedt tal van voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel autoliefhebbers als bedrijven. Allereerst beschermt een wrap de originele lak van je auto tegen schadelijke invloeden zoals krassen, steenslag en weersomstandigheden. Hierdoor blijft je auto er langer als nieuw uitzien. Bovendien is een wrap eenvoudig te verwijderen zonder de onderliggende lak te beschadigen, waardoor je in een handomdraai terug kunt keren naar de oorspronkelijke kleur of een andere wrap kunt kiezen.

 

Daarnaast biedt auto wrappen vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, afwerkingen en patronen, waardoor je jouw auto een unieke uitstraling kunt geven die perfect bij je smaak of bedrijfsimago past. Of je nu gaat voor een opvallende chroomlook, een stijlvolle matte afwerking of een gedetailleerd ontwerp, met auto wrappen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat zijn de mogelijkheden van auto wrappen?

Auto wrappen biedt een breed scala aan mogelijkheden om het uiterlijk van je auto volledig te transformeren. Dankzij de verschillende soorten wraps en talloze kleuren kun je jouw wagen een unieke uitstraling geven die bij je persoonlijke smaak of bedrijfsimago past. Er zijn verschillende soorten wraps mogelijk:

 

Colorchange wraps: Voertuig volledig van kleur veranderen.

 

Commercial wraps: Voertuig in bedrijfskleuren wrappen, volledig of deels.

 

Two tone wrap: auto in 2 kleuren wrappen (Zoals de welbekende Volkswagenbusjes)

 

Full Colour wraps: Volledig geprinte folie met patroon of afbeeldingen.

 

PPF wrap: Paint protection film.

 

Je kan kiezen uit de volgende wraps waarmee je je auto kan laten wrappen:

 

  • Glanzende wraps
  • Matte wraps
  • Satijn wraps
  • Metallic wraps
  • Chroom wraps
  • Carbon wraps
  • Full Colour geprinte wraps

Jouw auto laten wrappen door DENQ’R?

Als je van plan bent om je auto te laten wrappen, staan wij voor je klaar om je te helpen. Welke auto wrap het meest geschikt is voor jou, hangt af van jouw specifieke wensen en eisen.

 

Als je al een duidelijk idee hebt, kunnen wij dit omzetten naar een ontwerp en vervolgens het voertuig wrappen.

 

Weet je nog niet precies weet wat je wilt? Dan kunnen wij verschillende ontwerpvoorstellen voor je maken.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt: 

 

Je vraagt een offerte aan.

 

We nemen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken.

 

We maken de offerte op maat en bespreken samen de offerte.

 

Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, geheel op basis van jouw wensen en eisen. We kiezen de juiste kleur folie passend bij jouw huisstijl.

 

We bespreken het ontwerp en maken aanpassingen zodat je 100% tevreden bent met het ontwerp. Indien gewenst kunnen we ook een drukproef printen.

 

Je keurt het ontwerp goed, en wij gaan aan de slag met het beletteren van het voertuig.

 

Ik heb nog geen flauw idee wat ik exact wil, kunnen jullie mij ook adviseren? 

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet exact weet wat je wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en stellen je verschillende vragen over je bedrijf en je klanten. 

 

Na ons gesprek hebben we een beter beeld van jouw bedrijf, en kunnen we een eerste ontwerp maken. En vanuit dat ontwerp werken we verder. 

 

Kunnen jullie mijn huidige huisstijl aanpassen, zodat deze beter aansluit bij ons bedrijf?

Ja, we kunnen ook eerst je huisstijl aanpassen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor een meerprijs. Vervolgens kunnen we aan de slag met het beletteren, bestickeren of het wrappen van je motor, auto, bestelbus of vrachtwagen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.