Autobelettering Hoogvliet: jouw voertuig als visitekaartje

Zie je ook zo vaak autobelettering in Hoogvliet? Van een gewrapte bestelbus op de Hartelbrug tot een bestickerde personenauto in Hoogvliet centrum. Wil je dat jouw voertuig ook een rijdend visitekaartje wordt voor jouw onderneming? Dan heb je de mogelijkheid om je voertuig te laten wrappen, beletteren of bestickeren.

 

Zo wordt in de file staan op de A15 nog lucratief!

 

Val op tussen al die saaie leaseauto’s, vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf in en rondom Hoogvliet en bereik honderdduizenden potentiële klanten per jaar. 

Jouw auto laten beletteren in Hoogvliet?

Ben je op zoek naar een bedrijf in Hoogvliet voor het beletteren van één of meerdere auto’s? Wij zijn DENQ’R. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken, ontwerpen en plaatsen / aanbrengen van reclame uitingen. Wij zijn gevestigd in Barendrecht op 15 minuten rijden van Hoogvliet. 

 

We kunnen je auto op locatie beletteren of bij ons in de werkplaats.

Wat kost autobelettering in Hoogvliet?

De kosten van autobelettering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer je een voertuig volledig wilt laten wrappen is dit een grotere investering dan wanneer je alleen je logo en bedrijfsnaam op een voertuig wilt laten bestickeren. Ook de periode dat de autobelettering moet blijven zitten op de auto is hierbij van invloed.

 

Voertuig:Kosten:
PersonenautoVanaf €175
BestelautoVanaf €175
BestelbusVanaf €225
BestelwagenVanaf €225
BakwagenVanaf €275
AanhangwagenVanaf €175
VrachtwagenVanaf €275
WagenparkPrijs op aanvraag

AUTOBELETTERING ALLEEN VOOR PROMOTIONELE ACTIES (KORTE PERIODE)

Voor promotionele acties is het niet nodig om dure folie aan te brengen op je voertuig. Als je voor een korte periode autobelettering op je voertuig wil hebben, dan hebben wij speciale folie die geschikt is voor korte periodes. Deze folie is makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen na de actie. Daarnaast zijn de kosten een stuk lager, dan bij autobelettering die voor een langere periode op de auto moet blijven zitten.

Autobelettering alleen voor een leaseperiode (3 tot 5 jaar)

Als je een auto least voor een periode van gemiddeld 3 tot 5 jaar heb je geen dure folie nodig die tot 10 jaar op je auto blijft zitten. Voor auto’s waarbij de belettering voor een middellange termijn moet blijven zitten gebruiken wij een folie die hier geschikt voor is. Zo betaal je geen onnodig hoge kosten.   

Autobelettering voor de lange termijn (tot 10 jaar)

Auto’s die voor een lange termijn worden ingezet, moeten worden voorzien van een duurzame kwalitatief hoge folie. Deze folie is iets duurder, maar blijft wel tot 10 jaar goed op de auto zitten. Zo ben je verzekerd van autoreclame die niet snel zal verkleuren of zal loslaten.

 

Bekende folie merken waar wij mee werken zijn: Avery dennison / 3M / OracaL

Kunnen jullie ook bestaande autobelettering verwijderen?

Ja, zeker. We kunnen bestaande autobelettering netjes verwijderen, zonder de lak te beschadigen of lijmresten achter te laten. Je kan de auto of bestelbus vervolgens opnieuw laten beletteren, verkopen of afleveren bij de leasemaatschappij.

Deze klanten gingen je voor in Hoogvliet

Wil je net als onze andere klanten (o.a. Koole tankstorage) uit Hoogvliet ook jouw voertuig of wagenpark laten bestickeren, beletteren of wrappen? Dan kunnen we je zeker helpen.

 ​

De keuze voor welke soort autobelettering is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en eisen. Wanneer je al een duidelijk idee hebt, kunnen wij dit idee omzetten in een ontwerp en vervolgens de belettering op het voertuig aanbrengen. Indien je nog niet precies weet wat je wilt, kunnen wij je verschillende ontwerpvoorstellen doen.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt: 

 

Je vraagt een offerte aan.

 

We nemen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken.

 

We maken de offerte op maat en bespreken samen de offerte.

 

Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, geheel op basis van jouw wensen en eisen. We kiezen de juiste kleur folie passend bij jouw huisstijl. 

 

We bespreken het ontwerp en maken aanpassingen zodat je 100% tevreden bent met het ontwerp. Indien gewenst kunnen we ook een drukproef printen.

 

Je keurt het ontwerp goed, en wij gaan aan de slag met het beletteren van het voertuig.

 

 

Ik heb nog geen flauw idee wat ik exact wil, kunnen jullie mij ook adviseren? 

 

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet exact weet wat je wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en stellen je verschillende vragen over je bedrijf en je klanten. 

 

Na ons gesprek hebben we een beter beeld van jouw bedrijf, en kunnen we een eerste ontwerp maken. En vanuit dat ontwerp werken we verder. 

 

 

Kunnen jullie mijn huidige huisstijl aanpassen, zodat deze beter aansluit bij ons bedrijf?

 

Ja, we kunnen ook eerst je huisstijl aanpassen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor een meerprijs. Vervolgens kunnen we aan de slag met de autobelettering.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.