Autobestickering Spijkenisse? DENQ’R doet het!

Wil je van jouw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen een rijdende klantenmagneet maken in Spijkenisse? En wil je met autobestickering opvallen op de Spijkenisserbrug of in het centrum van Spijkenisse? Dan kan je jouw bedrijfsvoertuig laten beletteren, bestickeren of wrappen.

Onderscheidt jouw bedrijfsvoertuig van alle saaie leaseauto’s in Spijkenisse en bereik honderdduizenden potentiële klanten per jaar. 

Jouw auto laten bestickeren in Spijkenisse?

Zoek je in Spijkenisse een betrouwbare partner voor het bestickeren van één of meerdere auto’s? Maak dan kennis met DENQ’R, hét bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van reclame-uitingen. Onze vestiging in Barendrecht ligt op slechts 15 minuten rijden van Spijkenisse. 

 

Bij ons kun je terecht voor autobestickering op locatie of in onze werkplaats.

Wat kost autobestickering in Spijkenisse?

De prijs van autobestickering is afhankelijk van diverse factoren. Als je ervoor kiest om je hele voertuig te laten wrappen, dan is dat een grotere investering dan wanneer je alleen je bedrijfsnaam en logo wilt laten bestickeren. De duur van de gewenste autobestickering heeft ook invloed op de prijs.

 

Voertuig:Kosten:
PersonenautoVanaf €175
BestelautoVanaf €175
BestelbusVanaf €225
BestelwagenVanaf €225
BakwagenVanaf €275
AanhangwagenVanaf €175
VrachtwagenVanaf €275
WagenparkPrijs op aanvraag

Autobestickering alleen voor promotionele acties (korte periode)

Voor promotionele acties hoef je niet per se dure folie op je voertuig aan te brengen. Als je voor een korte periode autobestickering op je auto wilt hebben, hebben wij speciale folie die geschikt is voor tijdelijk gebruik. Deze folie is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen na de actie. Bovendien zijn de kosten hiervan aanzienlijk lager dan bij autobestickering of autobelettering die langdurig op de auto moet blijven zitten.

Autobestickering alleen voor een leaseperiode (3 tot 5 jaar)

Wanneer je een auto least voor een periode van gemiddeld 3 tot 5 jaar, hoef je geen dure folie te gebruiken die tot wel 10 jaar op je auto blijft zitten. Bij autobestickering voor een middellange termijn maken wij gebruik van folie die hier speciaal voor geschikt is. Zo bespaar je onnodige kosten en heb je toch een professionele uitstraling van jouw bedrijf op je auto.

Autobestickering voor de lange termijn (tot 10 jaar)

Voor auto’s die voor een lange termijn worden ingezet, adviseren wij gebruik te maken van duurzame folie van hoge kwaliteit. Deze folie is iets duurder, maar blijft tot wel 10 jaar goed op de auto zitten. Zo ben je verzekerd van autobestickering die niet snel verkleurt of los gaat zitten. 

 

Daarom gebruiken wij folie van de beste merken: Avery dennison / 3M / Oracal

Kunnen jullie ook bestaande autobestickering verwijderen?

Zeker weten! Wij kunnen de bestaande autobestickering netjes verwijderen zonder de lak te beschadigen of lijmresten op het voertuig achter te laten. Vervolgens kun je de auto of bestelbus opnieuw laten bestickeren, verkopen of terugbrengen naar de leasemaatschappij.

Deze klanten gingen je voor in Spijkenisse:

Wil jij ook jouw voertuig(en) of wagenpark laten voorzien van professionele autobestickering, belettering of wrapping. En wil je net als onze andere tevreden klanten uit Spijkenisse meer potentiële klanten bereiken? Dan staan wij graag voor je klaar.

 

Als je al een duidelijk idee hebt, kunnen wij dit vertalen naar een ontwerp en het voertuig vervolgens bestickeren. Maar als je nog niet helemaal weet wat je wilt, kunnen wij je ook een aantal ontwerpvoorstellen doen ter inspiratie.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt: 

 

Je vraagt een offerte aan.

 

We nemen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken.

 

We maken de offerte op maat en bespreken samen de offerte.

 

Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, geheel op basis van jouw wensen en eisen. We kiezen de juiste kleur folie passend bij jouw huisstijl.

 

We bespreken het ontwerp en maken aanpassingen zodat je 100% tevreden bent met het ontwerp. Indien gewenst kunnen we ook een drukproef printen.

 

Je keurt het ontwerp goed, en wij gaan aan de slag met het beletteren van het voertuig.

 

Ik heb nog geen flauw idee wat ik exact wil, kunnen jullie mij ook adviseren? 

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet exact weet wat je wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en stellen je verschillende vragen over je bedrijf en je klanten. 

 

Na ons gesprek hebben we een beter beeld van jouw bedrijf, en kunnen we een eerste ontwerp maken. En vanuit dat ontwerp werken we verder. 

 

Kunnen jullie mijn huidige huisstijl aanpassen, zodat deze beter aansluit bij ons bedrijf?

Ja, we kunnen ook eerst je huisstijl aanpassen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor een meerprijs. Vervolgens kunnen we aan de slag met de autobestickering.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.