Opvallen met gevelreclame in Vlaardingen?

Is jouw bedrijfspand gelegen aan de drukke Burgemeester Heusdenslaan in Vlaardingen of dichtbij het levendige winkelgebied van het Liesveld? Wil je dat jouw onderneming zich onderscheidt met opvallende gevelreclame? Bij DENQ’R Signmakers maken we jouw zaak zichtbaar en opmerkelijk in het stadsbeeld van Vlaardingen.

 

Op deze pagina ontdek je de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gevelreclame. We bespreken diverse types, belichten de voordelen en geven inzicht in de kosten. Met onze expertise in gevelreclame in Vlaardingen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf eruit springt!

De 5 voordelen van gevelreclame in Vlaardingen

 • Zichtbaarheid en herkenning: Gevelreclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt en gemakkelijk herkenbaar is voor potentiële klanten. Het trekt de aandacht en creëert een visuele herinnering, waardoor mensen jouw bedrijf sneller zullen opmerken en onthouden.

 

 • Branding en merkidentiteit: Gevelreclame biedt een uitstekende mogelijkheid om jouw merkidentiteit en bedrijfsboodschap over te brengen. Door consistentie in design, kleuren en logo’s versterkt gevelreclame de herkenbaarheid van jouw merk en draagt het bij aan de opbouw van een sterke merkidentiteit.

 

 • Lokale marketing: Als jouw bedrijf gevestigd is in een drukke winkelstraat, een industriegebied of een andere goed bezochte locatie, speelt gevelreclame een cruciale rol in de lokale marketing. Het trekt potentiële klanten aan, vergroot de bekendheid van jouw bedrijf in de omgeving en kan zelfs bijdragen aan een hogere passantenstroom.

 

 • Professionele uitstraling: Een goed ontworpen en verzorgde gevelreclame geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan details en dat je trots bent op jouw bedrijf. Dit wekt vertrouwen en kan klanten aansporen om zaken met je te doen.

 

 • Concurrentievoordeel: In een competitieve markt kan gevelreclame een belangrijk concurrentievoordeel bieden. Het stelt jou in staat om op te vallen tussen andere bedrijven en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een opvallende gevelreclame kan ervoor zorgen dat mensen specifiek voor jouw bedrijf kiezen in plaats van voor de concurrentie.
gevelreclame vlaardingen

Kosten gevelreclame Vlaardingen

De kosten van gevelreclame kunnen sterk uiteenlopen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort reclame, de grootte van de gevelreclame en de installatiekosten. Daarom kunnen we je geen exacte kosten geven. We kunnen je echter wel een indicatie van de kosten geven, zodat je kan zien vanaf welke vorm van gevelreclame binnen jouw budget past.

 

Soort gevelreclame

Kosten:

Voorbeeld formaat

Niet verlicht:

  

Gevelletters

Vanaf € 350,-

250 cm bij 50 cm

Gevelborden

Vanaf € 250,-

250 cm bij 50 cm 

Spandoeken en banners

Vanaf € 250,-

250 cm bij 50 cm

   

Verlicht:

  

Lichtbak

Vanaf € 895,-

250 cm bij 50 cm

Verlichte letters

Vanaf € 1.495,- 

250 cm bij 50 cm 

Neon verlichting

Vanaf € 1.795,-

250 cm bij 50 cm

gevelreclame vlaardingen kosten

Welke soorten gevelreclame zijn er?

Er zijn verschillende soorten gevelreclame. Vaak kunnen we ze in één van de volgende twee categorieën plaatsen.

 

Niet verlichte gevelreclame: dit is een vorm van gevelreclame waar geen gebruik wordt gemaakt van licht. Vaak worden dit gevelletters genoemd. Uiteraard vallen spandoeken, banners, gevelborden (zonder verlichting) en raambelettering ook onder dit kopje.

 

Verlichte gevelreclame: deze vorm van gevelreclame valt op. Vaak zie je lichtbakken, verlichte letters, neonverlichting en verlichte gevelborden.

Wat is het verschil tussen niet verlichte- en verlichte gevelreclame?

Het verschil tussen niet verlichte- en verlichte gevelreclame zit hem vooral in de voordelen en de kosten. Natuurlijk speelt jouw smaak ook een rol. In onderstaande tabel hebben we het e.e.a. inzichtelijk voor je gemaakt.  

Niet verlichte gevelreclame

Verlichte gevelreclame

Opvallen

Alleen overdags  

24/7

Vorm

Beperkte keuze

Elke vorm mogelijk

Uitstraling

Voldoende (++)

Zeer goed (++++)

Vergunningaanvraag

Afhankelijk van locatie en gemeente

Afhankelijk van locatie en gemeente

Kosten

Gemiddeld

Hoog

Levensduur 

5+ jaar

5+ jaar

gevelreclame vlaardingen soorten

Wij ontwerpen, maken en plaatsen de gevelreclame in Vlaardingen

Wanneer wij aan de slag mogen met het maken van de gevelreclame in Vlaardingen nemen wij echt alles voor je uit handen. Wij realiseren het ontwerp, maken de reclame en monteren het op jouw gevel.

gevelreclame vlaardingen laten ontwerpen en plaatsen

Ook jouw gevelreclame in Vlaardingen laten verzorgen door DENQ'R Signmakers?

Wil je graag gevelreclame inzetten voor jouw bedrijf? Dan kunnen wij je zeker helpen. Welke gevelreclame jij precies nodig hebt, is afhankelijk van jouw wensen, eisen en budget.

Als je al precies weet wat je wilt, kunnen wij jouw idee omzetten in een ontwerp en de gevelreclame op maat maken. Weet je nog niet precies wat je wilt, dan kunnen wij je een aantal ontwerpvoorstellen doen.

gevelreclame vlaardingen op maat

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Onze werkwijze is als volgt:

 1. Je vraagt een offerte aan.
 2. We nemen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken.
 3. We maken de offerte op maat en bespreken samen de offerte.
 4. Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, geheel op basis van jouw wensen en eisen. We kiezen de juiste kleur folie passend bij jouw huisstijl.
 5. We bespreken het ontwerp en maken aanpassingen zodat je 100% tevreden bent met het ontwerp. Indien gewenst kunnen we ook een drukproef printen.
 6. Je keurt het ontwerp goed, en wij gaan aan de slag met het beletteren van het voertuig.

 

We hebben nog niet precies wat wij willen, kunnen jullie ons ook voorzien van advies?

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet exact weet wat je wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en stellen je verschillende vragen over je bedrijf en je klanten.

Na ons gesprek hebben we een beter beeld van jouw bedrijf, en kunnen we een eerste ontwerp maken. En vanuit dat ontwerp werken we verder.

 

Kunnen jullie onze huidige huisstijl aanpassen, zodat het beter aansluit op onze onderneming?

Ja, we kunnen ook eerst je huisstijl aanpassen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor een meerprijs. Vervolgens kunnen we aan de slag met de gevelreclame.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.