Autobestickering Het proces van het aanbrengen van autobestickering: van ontwerp tot installatie

Het proces van het aanbrengen van autobestickering: van ontwerp tot installatie

Autobestickering is een goede manier om je voertuig te personaliseren aan je bedrijf en je boodschap te communiceren.

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, dit artikel zal je begeleiden door het volledige proces van het aanbrengen van autobestickering.

Direct weten wat wij voor jouw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen kunnen betekenen?

Bekijk dan onze autobestickering pagina.

 

Intake om jouw wensen in kaart te brengen

Graag gaan we eerst het gesprek met je aan om je wensen, eisen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Ontwerpfase: Creatieve concepten tot leven brengen

Het proces begint met het ontwerp. Een grafisch ontwerper van DENQ’r zal je ideeën omzetten in een visueel concept dat aantrekkelijk en effectief is in het communiceren van je boodschap.

 

Materialen en kleurkeuze

De keuze van materialen en kleuren is belangrijk voor duurzaamheid en visuele impact. Hoogwaardige vinylmaterialen en kleurvaste inkten worden vaak gebruikt om langdurige resultaten te garanderen.

Is de autobestickering voor een korte periode? Ook dan kunnen we je helpen!

 

Productie van de bestickering

Na goedkeuring van het ontwerp wordt de bestickering geproduceerd. Dit omvat het afdrukken van het ontwerp op het gekozen vinylmateriaal en het snijden ervan volgens de specificaties. Je autobestickering komt nu echt tot leven!

 

Voorbereiding van het voertuig

Voordat de bestickering wordt aangebracht, moet het voertuig schoon en gewassen worden aangeleverd. Een schoon oppervlak zorgt voor een betere hechting.

 

Nauwkeurige installatie

Tijdens de installatie wordt het ontwerp zorgvuldig op het voertuig geplaatst. Dit vereist precisie en aandacht om ervoor te zorgen dat het ontwerp recht en symmetrisch is. Je wilt natuurlijk geen scheve gezichten krijgen ;-).

 

Luchtbellen en rimpels vermijden

Het vermijden van luchtbellen en rimpels is essentieel voor een glad resultaat. Dit wordt bereikt door het gebruik van speciale gereedschappen en technieken om het vinyl glad te strijken. Geen zorgen. We zorgen ervoor dat je autobestickering er spik en span uitziet.

 

Afwerking en bescherming van de bestickering

Je hebt de mogelijkheid om voor een matte, glanzende of satijn afwerking te kiezen. Uiteraard bespreken we dit ook tijdens de intake.

 

Kwaliteitscontrole en klanttevredenheid

Voor de oplevering wordt de bestickering grondig geïnspecteerd op eventuele gebreken. Het doel is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan jouw verwachtingen. Kortom: we willen dat je tevreden bent met de door ons aangebrachte autobestickering. En je hebt nu een rijdend visitekaartje 🚐

 

Wil je ook autobestickering voor jouw bedrijfsvoertuig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0180 – 84 99 01 of mail naar: algemeen@denqr.nl. Vanuit onze vestiging in Barendrecht kunnen wij in onze eigen werkplaats of in de volgende steden je bedrijfsvoertuig bestickeren:

Blog

Laatste berichten

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

EXPERIENCE OUR AMAZING PRODUCT TODAY

Unlock the power of DENQR Signmakers and revolutionize your signage