Motor laten wrappen? DENQ'R doet het 🛵  🏍 

Is je motor toe aan een nieuwe look of wil je graag reclame rijden met je motor? Dan is je motor laten wrappen een goede manier om het uiterlijk van je motor te transformeren.  

Het kost minder dan de motor laten spuiten en je kan de wrap er ook weer afhalen zonder de lak van je motor te beschadigen. Ook ideaal als je de motor leaset!  

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over je motor laten wrappen.

Jouw motor laten wrappen?

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het wrappen van één of meerdere motoren? Wij zijn DENQ’R. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken, ontwerpen en plaatsen / aanbrengen van reclame uitingen. Wij zijn gevestigd in Barendrecht op 20 minuten rijden van Rotterdam en 50 minuten rijden van Amsterdam.

 

We kunnen je motor op locatie wrappen of bij ons in de werkplaats.

Wat kost een motor laten wrappen?

De kosten voor het laten wrappen van een motor kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type wrap, de grootte van je motor en de complexiteit van het ontwerp.

 

Als je overweegt om je hele motor van kleur te laten veranderen (colorchange wrap), kunnen we je een indicatie van de kosten per voertuig geven.

 

Voor andere opties, zoals een commerciële wrap, color change wrap, two tone wrap, full colour wrap of PPF wrap, hebben we meer details nodig om een nauwkeurige offerte op te stellen, aangezien dit maatwerk is.

 

Hieronder vind je een overzicht van de startprijzen voor een colorchange wrap (het volledig van kleur veranderen van de motor).

 

Voertuig:Kosten:
Vespa scooterVanaf €650
Yamaha MT-07Vanaf €450
Yamaha R1Vanaf €725
BMW GSVanaf €450
WagenparkPrijs op aanvraag
  
  
  

Wat zijn de voordelen van je motor laten wrappen?

Het laten wrappen van je motorfiets biedt diverse voordelen, waaronder:

 

Persoonlijke stijl: Je kunt je motor een unieke en persoonlijke uitstraling geven door te kiezen voor een wrap in de kleur en het ontwerp van jouw voorkeur. Hiermee onderscheid je jezelf van andere motorrijders.

 

Bescherming: Een motorwrap fungeert als een extra beschermende laag voor de originele lak. Het beschermt tegen krassen, steenslag en weersinvloeden, waardoor de waarde van je motor behouden blijft.

 

Tijdsbesparing: In vergelijking met het traditioneel overspuiten van je motor is wrappen sneller en efficiënter. Hierdoor kun je snel weer de weg op met je vernieuwde motor.

 

Verwijderbaarheid: Als je de look van je motor wilt veranderen of de originele lak wilt herstellen, kun je de wrap eenvoudig verwijderen zonder de onderliggende lak te beschadigen.

 

Reclamedoeleinden: Voor zakelijke motorrijders biedt het wrappen van de motor een uitstekende manier om reclame te maken voor je bedrijf door je logo en contactgegevens op de motor te plaatsen.

 

Kostenbesparing: Het wrappen van je motor is stukken goedkoper dan het volledig overspuiten ervan. Zonde van het geld als je hetzelfde resultaat behaalt.  

 

Veelzijdigheid: Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met verschillende looks voor je motor. Geen zorgen. Als je nog niet weet wat je precies wilt, helpen we je graag stap voor stap. 

 

Lange levensduur: Hoogwaardige wraps gaan meestal jarenlang mee zonder te vervagen of te beschadigen, waardoor je motor er jarenlang fantastisch uitziet.


Wil je ook je (bedrijfs)voertuig een nieuwe look geven? Ook dan kunnen we je helpen met: 

 

  • Auto wrappen
  • Autodak wrappen
  • Autobestickeren

Motor wrappen? Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk?

Motor wrappen biedt een breed scala aan mogelijkheden om het uiterlijk van je motor volledig te transformeren. Dankzij de verschillende soorten wraps en talloze kleuren kun je jouw wagen een unieke uitstraling geven die bij je persoonlijke smaak of bedrijfsimago past. Er zijn verschillende soorten wraps mogelijk:

 

Colorchange wraps: Voertuig volledig van kleur veranderen.

 

Commercial wraps: Voertuig in bedrijfskleuren wrappen, volledig of deels.

 

Two tone wrap: Motor in 2 kleuren wrappen (Zoals de welbekende Volkswagenbusjes)

 

Full Colour wraps: Volledig geprinte folie met patroon of afbeeldingen.

 

PPF wrap: Paint protection film.

 

Je kan kiezen uit de volgende wraps waarmee je je motor kan laten wrappen:

 

  • Glanzende wraps
  • Matte wraps
  • Satijn wraps
  • Metallic wraps
  • Chroom wraps
  • Carbon wraps
  • Full Colour geprinte wraps

Jouw motor laten wrappen door DENQ’R?

Als je overweegt om je motor te laten wrappen, zijn wij er om je te ondersteunen. De keuze voor de juiste motorwrap en eventuele bestickering hangt af van jouw individuele voorkeuren en behoeften. 

 

We zijn er om jou te adviseren en te helpen de perfecte look voor je motor te realiseren.

 

Als je al een duidelijk idee hebt, kunnen wij dit omzetten naar een ontwerp en vervolgens het voertuig wrappen. 

 

Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan kunnen wij verschillende ontwerpvoorstellen voor je maken.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt: 

 

Je vraagt een offerte aan.

 

We nemen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken.

 

We maken de offerte op maat en bespreken samen de offerte.

 

Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, geheel op basis van jouw wensen en eisen. We kiezen de juiste kleur folie passend bij jouw huisstijl.

 

We bespreken het ontwerp en maken aanpassingen zodat je 100% tevreden bent met het ontwerp. Indien gewenst kunnen we ook een drukproef printen.

 

Je keurt het ontwerp goed, en wij gaan aan de slag met het beletteren van het voertuig.

 

Ik heb nog geen flauw idee wat ik exact wil, kunnen jullie mij ook adviseren? 

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet exact weet wat je wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek en stellen je verschillende vragen over je bedrijf en je klanten. 

 

Na ons gesprek hebben we een beter beeld van jouw bedrijf, en kunnen we een eerste ontwerp maken. En vanuit dat ontwerp werken we verder. 

 

Kunnen jullie mijn huidige huisstijl aanpassen, zodat deze beter aansluit bij ons bedrijf?

Ja, we kunnen ook eerst je huisstijl aanpassen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor een meerprijs. Vervolgens kunnen we aan de slag met het beletteren, bestickeren of het wrappen van je motor, auto, bestelbus of vrachtwagen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.