Wij zijn signmakers in hart en nieren

DENQ’R Signmakers is dé specialist in binnen- en buitenreclame, voertuigreclame en wrapping. Wij brengen jouw merk tot leven met opvallende en doeltreffende reclameoplossingen. Van logo’s aan de muur tot creatieve autobestickering. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren reclameuitingen.

Si'bon erkend SIGNbedrijf

DENQ’R Signmakers is er trots op om officieel erkend te worden door SI’BON, de branchevereniging voor signbedrijven in Nederland. Dit certificaat bevestigt onze expertise en professionaliteit op het gebied van signing en visuele communicatie.

Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor jou als klant? Het SI’BON certificaat garandeert dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en vakbekwaamheidseisen. Dit betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige producten, uitstekende service en een professionele benadering bij al je signprojecten.

Erkend leerbedrijf

DENQ’R Signmakers is erkend is als leerbedrijf door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dit betekent dat we nu de mogelijkheid hebben om stagiairs en leerlingen op te leiden in ons bedrijf.

Waarom is dit belangrijk voor u als klant? Allereerst willen we benadrukken dat deze erkenning ons helpt om de kwaliteit van onze diensten nog verder te verbeteren. Door jonge professionals in opleiding een kans te geven bij DENQ’R Signmakers, kunnen we hen begeleiden en trainen in de nieuwste technieken en trends binnen de signbranche. Dit stelt ons in staat om nog beter aan uw wensen en eisen te voldoen.

Daarnaast biedt het werken met stagiairs en leerlingen ons ook nieuwe perspectieven en frisse ideeën. Ze brengen een nieuwe energie en creativiteit met zich mee, wat kan leiden tot innovatieve oplossingen voor uw signage-projecten. We geloven sterk in het belang van voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor ons bedrijf als voor onze medewerkers.

Machinepark

Bij DENQ’R Signmakers hebben we een uitgebreid machinepark om zelf hoogwaardige en gepersonaliseerde producten te produceren.

Onze machines:

  • Roland Truevis VG2 640 (8 kleuren printer, tot 160 cm) – Greenguard gold gecertificeerde inkten: Een product met een GREENGUARD Gold-certificaat stoot nog minder chemische stoffen uit en heeft vooral een lage formaldehyde-emissie waardoor het veilig is voor het gebruik bij kinderen en andere kwetsbare groepen zoals zieken en ouderen.
  • Trotec Q500 Lasermachine
  • Snijplotter Roland Camm 1 GR 640
  • Laminator Bizon Pro RS2
  • Snijmachine Neolt elektro power trim plus

Duurzaamheid

Bij DENQ’R signmakers geloven we in een duurzame toekomst. Daarom bieden wij hoogwaardige signs aan die steeds vaker gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Door te kiezen voor onze duurzame signs draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

 

Zonnepanelen

Wij hebben ons pand voorzien van zonnepanelen, waardoor we onze eigen energie opwekken. Hierdoor verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen we bij aan de overgang naar schone energie.

 

Afscheid van gas

Bij DENQ’R signmakers hebben we afscheid genomen van gas als energiebron. We zijn volledig overgestapt op elektriciteit, waardoor we de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk verminderen.

 

Afvalstoffen

Bij DENQ’R signmakers scheiden we al onze afvalstoffen zorgvuldig en zorgen ervoor dat ze worden gerecycled. Op deze manier minimaliseren we de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat en geven we materialen een tweede leven.

Veiligheid

VCA gecertificeerde monteurs.

Bij DENQ’R signmakers begrijpen we het belang van veiligheid. Daarom werken al onze monteurs met een VCA certificering. Dit betekent dat ze bekend zijn met de veiligheidsregels en -procedures die nodig zijn om hun werk op een veilige manier uit te voeren. Je kunt erop vertrouwen dat onze monteurs de nodige kennis en vaardigheden hebben om hun werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

 

Werken volgens de laatste veiligheidseisen.

Bij DENQ’R signmakers streven we er altijd naar om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. We houden ons strikt aan de laatste veiligheidseisen en -voorschriften om ervoor te zorgen dat alle aspecten van ons werk, van ontwerp tot installatie, zo veilig mogelijk worden uitgevoerd. We investeren in training en bijscholing voor ons team, zodat ze altijd op de hoogte zijn van eventuele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Wij zijn DenQ'R

Ontmoet ons team

Rick_Tekengebied 1

Rick

Managing Director

jack

Allround Signmaker

babiche

Administratie

Pieter

Freelance Signmaker

 

Carlos

Freelance Signmaker

 

remco

Freelance Signmaker

 

Werken bij DENQ'R

Word jij onze nieuwe collega?

Contact our support team for assistance.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie weten? Laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk een passend advies te geven.

Rick

Signing Specialist

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.